Menu
Nieuws

Achterhoekse zaken

We zitten zomaar weer een maand verder sinds ons laatste nieuwsbericht.

We hebben een nieuw advies rapport geschreven voor het bestuur in Montferland voor nieuw toeristisch beleid met een krachtig uitvoeringsprogramma in de Gemeente Montferland.

Wij pakken in de Achterhoek, de Graafschap en de Hanzesteden flink door deze maanden.

We bouwen op dit moment een nieuw en inspirerend ‘filiaal’ aan het inrichten voor Harderwijk en pakken daarna Borculo ook even mee.

Ons nieuwe filiaal in Winterswijk staat online en ons Doetinchem filiaal is bijgewerkt. Voor Doetinchem bouwen we nu een prachtig belevenis concept om ons netwerk rondom deze hoofdstad van de Graafschap compleet te maken. We hebben de wethouder in Doetinchem uitgenodigd om kennis te maken met onze plannen.

Rondom het coulissenlandschap ontstaan er concepten ( binnenkort online ) en nieuwe partnerships. Wij zetten sinds een maand of 6 de gemeente Lochem op de kaart met nieuwe concepten . We ontwikkelen momenteel een Cultuurgids en een concept om alle kastelen en landgoederen onder andere in de gemeente Lochem en de gemeente Bronckhorst goed op de kaart te zetten.

We boeken veel wild arrangemeten in de Achterhoek via Wild Eten in Gelderland.

Op enkele van onze landelijke kanalen voegen we Achterhoek kanalen toe voor nog meer gericht bereik overal in Nederland en net over de grens.

Investeren dus om straks als covid onder controle is nog meer mensen uit en buiten de Graafschap / Achterhoek te vermaken met heel veel leuke vrije tijds arrangementen.