Menu
Nieuws

Inspireren & informeren

Voor veel mensen is het zomerreces begonnen, tijd voor vakantie. Die luxe hebben de meeste toeristische ondernemers niet, er is nogal wat aan de hand en de echte storm moet nog gaan komen. Wij knallen dus stevig door met onze campagnes, die onze partners ook in ‘corona tijden’ goede omzetten bezorgen. Onze campagnes zijn zo interessant dat raadsleden in Montferland ondanks hun vakantie aanschuiven tijdens onze presentaties. We hebben afgelopen Dinsdag verschillende raadsleden en wethouders meegenomen in onze bestemmingsmarketing campagne Montferland op 1 . Wat maakt Montferland nou zo uniek en hoe profiteren we als regio Achterhoek van deze bijzondere buur! De unieke ligging van Montferland tot over de grens met Duitsland, op het snijvlak van de Achterhoek en de Liemers en mooi gelegen tussen de Hanzesteden Doesburg en Emmerich. Veelzijdig Montferland met toeristische hotspots als het Stroombroek, Kasteelstad ’s Heerenberg, het Bergherbos en de Eltenberg. In het prachtige Raethuys in Kasteelstad ’s Heerenberg was de oppositie gauw om en werd het nog een lange nazit met veel interessante gesprekken.

Bestuurders informeren en inspireren om ervoor te zorgen dat onze kennis en ervaring nieuwe inzichten en perspectief geven in de regio. In de Achterhoek zijn we ook al meer dan 20 jaar actief en voor veel partners in al die jaren een gewaardeerd zakenpartner. Er zijn in de Achterhoek veel positieve ontwikkelingen, die komen voornamelijk uit het veld.

Het zijn onze Achterhoekse ondernemers, stichtingen, vrijwilligers en bewoners die de ware ambassadeurs zijn van de Achterhoek. Die dragen wij op handen!

Heb je als Achterhoekse bestuurder interesse om kennis te maken en sta je open voor Achterhoekse ambassadeurs die net even anders de toeristische markt bewerken?
Zin in een inspirerende kennismaking ?

Tot gauw

Goed goan

Rob Kraaijenvanger – Linkedin