Menu

Plattelandsontwikkeling

Beste Leon,

Het lijkt me heel leuk om verder te brainstormen en een vervolg gesprek in te plannen.

Liemers Trots is een super gaaf initiatief , welke ook navolging kan vinden in de Achterhoek. Ik zal ervoor zorgen dat dit initiatief in onze netwerken en zeker die in de Liemers permanente aandacht krijgt. Ook zal ik dit initiatief promoten bij ondernemers die zich hier nog niet hebben aangesloten maar er wel goed bij passen.

Mbt de uitdaging in jouw omgeving. Onze specialisatie is bestemmingsontwikkeling waarbij wij met name ons focussen op intensieve en creatieve partnerships tussen ondernemers.

Ik help je graag mee met je uitdaging , we kunnen hier dieper op ingaan tijdens het vervolg gesprek. De Stichting Stroij is een heel goed initiatief, ik kan je met name goed helpen op het creatieve vlak en in samenwerkingen met ondernemers om het platteland goed op de kaart te zetten.

Overigens is Kasteelstad ’s Heerenberg heel populair, druk bezocht en Kasteel Huis Berg krijgt zo ongeveer ook de meeste aandacht van alle kastelen in Gelderland. Dat is dus anders dan jouw verteld word.

Ik hoor graag van je wanneer je tijd hebt voor een afspraak. Dan fiets ik even langs 🙂 , of je bent van harte welkom in Didam.

Groetjes

Rob